Me

Sinds 2 Augustus 1990 is de naam Lisanne Pilk onlosmakelijk verbonden aan mij. Inmiddels 26 jaar aanwezig op de aardbol en geboren en getogen in Groningen stad. Ik heb een jaar in Amsterdam gewoond, maar woon nu sinds Januari 2013 in een appartement “aan het water” in het prachtige Groningen. Mijn sterrenbeeld is Leeuw en ik ben net als het dier zelf; ambitieus, toegewijd en beschermend.

Na mijn 4 jaar durende studie in Leeuwarden, heb ik mijn HBO-diploma mogen ontvangen als Bachelor Business Administration in International Hospitality Management (I know – een hele mond vol!). Na mijn HBO-studie heb ik een vervolg gegeven aan mijn studententijd aan de Rijksuniversiteit te Groningen als Pre-Master Marketing student. Helaas moest ik hier, na 6 maanden, verplicht mee stoppen door het missen van het te behalen aantal punten voor mijn wiskunde toets. Hierdoor ging ik op zoek naar een fulltime baan en vond deze in het Prinsenhof Hotel in Groningen. Inmiddels heb ik het Prinsenhof vaarwel gezegd en ben ik doorgegroeid tot Front Office Supervisor binnen het Apollo Hotel Groningen sinds Mei 2015 tot Februari 2017.

Buiten mijn werk ga ik graag naar concerten, sloof ik me vaak genoeg uit in de keuken als ‘keukenprinses’, reis ik met enorm veel plezier de wereld over en probeer ik mezelf sportief te onderhouden. Familie en vrienden zijn voor mij erg belangrijk; ondanks dat mijn familie in het Noorden des Lands niet groot uitgevallen is, koester ik deze als geen ander. Hetzelfde geldt voor mijn vrienden die door heel Nederland verspreid zijn, maar ik niet minder om ze geef.

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That’s what friends are for

Op de website lees je artikelen over mijzelf, wat mij interesseert, bezig houd en verbaast; opmerkelijke items, ervaringen, reis verslagen en recensies over concerten of andere evenementen. Enjoy reading!