Me

Sinds 2 Augustus 1990 is de naam Lisanne Pilk onlosmakelijk verbonden aan mij. Inmiddels 31 jaar aanwezig op de aardbol en geboren en getogen in Groningen stad. Ik heb een jaar in Amsterdam gewoond, maar woon nu sinds Januari 2013 in een appartement “aan het water” in het prachtige Groningen.

Na mijn 4 jaar durende studie in Leeuwarden, heb ik mijn HBO-diploma mogen ontvangen als Bachelor Business Administration in International Hospitality Management (I know – een hele mond vol!). Na mijn HBO-studie heb ik een vervolg gegeven aan mijn studententijd aan de Rijksuniversiteit te Groningen als Pre-Master Marketing student. Helaas moest ik hier, na 6 maanden, verplicht mee stoppen door het missen van het te behalen aantal punten voor mijn wiskunde toets. Hierdoor ging ik op zoek naar een fulltime baan en vond deze eerst in het Prinsenhof Hotel in Groningen. Daarna ben ik doorgegroeid tot Front Office Manager bij het Apollo Hotel in Groningen. Daar heb ik gewerkt tot en met januari 2017, om op 2 februari in het vliegtuig te stappen voor letterlijk de reis van m’n leven.

In de 12 maanden die ik samen met Merlijn op reis ben geweest, hebben we 4 verschillende landen aangedaan. We zijn begonnen met 8 maanden Australië, met éven 2 weken Indonesië tussendoor – toen hebben we 2 maanden genoten van alle pracht van Nieuw-Zeeland. Om onze reis af te sluiten met 2 prachtige maanden in Zuid-Afrika. Alle reisverslagen kan je lezen onder het menu-knopje ‘Year Away From Home’.

Buiten mijn werk ga ik graag naar concerten, sloof ik me vaak genoeg uit in de keuken als ‘keukenprinses’, reis ik met enorm veel plezier de wereld over en probeer ik mezelf sportief te onderhouden. Familie en vrienden zijn voor mij erg belangrijk; ondanks dat mijn familie in het Noorden des Lands niet groot uitgevallen is, koester ik deze als geen ander. Hetzelfde geldt voor mijn vrienden die door heel Nederland verspreid zijn, maar ik niet minder om ze geef.

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That’s what friends are for

Op de website lees je artikelen over mijzelf, wat mij interesseert, bezig houd en verbaast; opmerkelijke items, ervaringen, reis verslagen en recensies over concerten of andere evenementen. Enjoy reading!

Advertentie