Waar kijken we naar uit in NL?

Aangezien we onze vlucht naar huis hebben geboekt, mogen we heel stiekem alvast een beetje voorpret hebben over onze thuiskomst. Na een jaar van huis te zijn geweest, is het toch ook wel weer fijn om straks thuis in m’n eigen huis te zijn: m’n eigen douche, m’n eigen keuken, m’n eigen bed – wat heb ik ze stiekem toch gemist.

Niet alleen m’n huis heb ik gemist natuurlijk, maar er zijn nog zoveel andere dingen waar ik naar uit kijk bij thuiskomst.

947_1

Ik ben geen enorme fan van fietsen, maar wat mis ik het fietsen hier in Australië. Even de fiets pakken naar de stad, even snel boodschappen halen of na een avondje met wijntjes in de stad door het prachtige Groningen terug naar huis te fietsen.

Speaking of boodschappen doen, wat mis ik m’n Alpro Soja producten hier! Niet alleen de soja producten heb ik straks weer zin in, maar alleen weer boodschappen doen bij AH of Jumbo – jongens, ik kan niet wachten!

Zoals iedereen bijna wel weet, ben ik een enorme concert-freak. Als ik straks weer thuis ben, wil ik absoluut weer minimaal 1 concert per maand doen. Gelukkig staan de eerste twee concerten alweer op de planning: Katy Perry in Ziggo Dome in Mei & Kensington in de ArenA in Juli. Niet alleen concerten heb ik nu alweer zoveel zin in, maar om straks weer een wedstrijdje van Donar bij te wonen – man! Wat heb ik daar zin in! Natuurlijk komen we middenin het seizoen terug, maar komen de play-offs er dan alweer snel aan!

Het is zo’n enorme luxe om snel en onbeperkt internet te hebben in Nederland, dat ik straks niet kan wachten om alles weer in normale snelheid en zoveel als we willen. Geen gezeur over hoeveelheid MB’s wat we maximaal mogen gebruiken op een camping etc.

Na een jaar reizen en een minimale kledingkeuze is het straks weer héérlijk om een volledige kledingkast tot m’n beschikking te hebben. En geen gedoe met wasjes draaien en 60 cent of 4 AUD ervoor te moeten betalen, ik kan niet wachten! Wie had dat ooit gedacht, ik en niet kan wachten om wasjes te draaien thuis? 😉

Last but zeker not least, ik kan absoluut niet wáchten om m’n familie en vrienden weer te zien. Natuurlijk zien we elkaar nog wel af en toe via FaceTime maar elkaar eindelijk weer vast kunnen houden en weer af te kunnen spreken – heerlijk!

Zoals jullie kunnen lezen, hebben we er ook stiekem wel weer zin in om in Nederland te zijn. Gelukkig mogen we nog heel wat maandjes genieten van Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.

Liefs, Lisanne

Een gedachte over “Waar kijken we naar uit in NL?

  1. Hahaha,
    Die dingen waar je nu naar uit kijkt zullen je met een week alweer doen verlangen naar de eenvoud tijdens je reis:-p
    En fietsen? Daar hou ik je aan😄

    En mocht je zo graag willen wassen, dan heb ik nog wel extra’s voor je 😂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s